Raw Look Loft in Düsseldorf

Advertisemen
Dusseldorf: A Beautiful German Loft by Atelier d'Architecture Bruno Erpicum & Partners
Raw Look Loft in Düsseldorf
Exposed brick wall interior decor
Industrial style living room area
Neutral living room exposed brick
Exposed Brick Walls
Industrial open plan kitchen lounge
The interior walls are also left completely crude, with new divisions picked out in simple pure white, in a stripped down scheme devoid of frivolous accessories or overpowering accents.
The interior walls are also left completely crude, with new divisions picked out in simple pure white, in a stripped down scheme devoid of frivolous accessories or overpowering accents.
Industrial look bathroom
Contemporary bedroom dressing area
exposed brick bathroom scheme
Concrete bathroom basin
The designer embarked upon a minimalist result to allow the original pilasters to parade proudly, and created bespoke furniture in-keeping with the stark palette.
The designer embarked upon a minimalist result to allow the original pilasters to parade proudly, and created bespoke furniture in-keeping with the stark palette.
White gloss galley kitchen units
White gloss kitchen
white home office space garage
white home office desk area
Many may see the finished styling as lacking for such a vast area–admittedly it doesn’t look like the coziest or most cheerful place you could snuggle up in on an evening–but the designer has certainly succeeded in his goal of exaggerating the powerful feel of the raw materials, and staying true to the projects historical roots.
Many may see the finished styling as lacking for such a vast area–admittedly it doesn’t look like the coziest or most cheerful place you could snuggle up in on an evening–but the designer has certainly succeeded in his goal of exaggerating the powerful feel of the raw materials, and staying true to the projects historical roots.
Contemporary Courtyard
The warehouse conversion sparked an interesting plan to allow light to penetrate into central living spaces from each side; to create dramatic effect and brighten the core, a shiny glass facade stands independently of the structure, contrasting with ancient walls and preserving the history.
The warehouse conversion sparked an interesting plan to allow light to penetrate into central living spaces from each side; to create dramatic effect and brighten the core, a shiny glass facade stands independently of the structure, contrasting with ancient walls and preserving the history.
Garage home gym
Double Garage Cobbled Driveway
For more regular updates from Home Designing, join us on Facebook.

Advertisemen

Disclaimer: Picture, article or video on the web is sometimes derived from a variety of other media sources. Copyright entirely held by the source. If there is a problem in this regard, you can contact us here.
Related Posts
Disqus Comments
© Copyright 2017 Domestically Green - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger